Sorry, geen resultaten gevonden.

Gourmetschotel marinade en basis

Bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere maaltijd voor een feestje of verjaardag? Of wilt u gezellig gourmetten met het gezin? Met de gourmetschotels van Maros Goes heeft u keuze uit ruim twintig soorten gourmetvlees en -vis! Wilt u uw gourmetschotel voorzien van een heerlijke marinade? Kies dan voor het marinade pakket. Heeft u liever gourmetvlees zonder marinade? Ook dat is mogelijk met de gourmetschotel basis. Maak uw gourmetschotel compleet met gourmet groenten, diverse soorten salades, een fruitcocktail, stokbrood met kruidenboter en de heerlijkste sauzen.

 

Luxe gourmetschotel

Naast de basis gourmetschotel en de gourmetschotel met marinade, heeft Maros Goes ook een luxe gourmetschotel: het culinair gourmetpakket. De kwaliteit die u van onze gourmetschotels gewend bent, maar dan met het beste vlees uit de kuip: varkenshaas, kogelbiefstuk, kalfskogel en lamskoteletjes. Naast dit luxe vlees, heeft u de gourmetschotel ook kip/kalkoen haas spiesjes, mosselen, garnalen en zalmmoten. De perfecte ingrediënten voor een luxe maaltijd!

 

Gourmetschotel bestellen

Wilt u een gourmetschotel bij Maros Goes Bestellen? Dat kan gemakkelijk online. Plaats uw bestelling voor de gourmetschotel basis, marinade of culinair en stel uw pakket samen. In het bestelformulier kunt u de datum aangeven waarop u de gourmetschotel wilt ophalen. Heeft u een allergie? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We hebben diverse allergeenvrije marinades en adviseren u graag!